Povestea bărbatului din Botoşani, dat dispărut de Poliţie. Botoşăneanul s-ar fi săturat să fie sclav

Bărbatul de 51 de ani din comuna Corlăteni din judeţul Botoşani, care a fost dat dispărut de Poliţie, în urmă cu două zile, ar fi ple cat de acasă pentru a-şi găsit un loc de muncă în judeţul Suceava. Potrivit unor localnici din Corlăteni, botoşăneanul Alexandru Sârbu s-ar fi săturat să fie sclav la stâna de oi la care a lucrat până acum.

„Sandu nu mai suporta condițiile inumane în care trăia. E major. Din câte am auzit, e plecat la Rădăuți. Sandu s a plâns ,ca dacă nu reușește sa plece se spanzura„, a afirmat o persoană din  Corlăteni.

Aceleaşi surse au declarat, pentru BotosaniNews, că Alexandru Sârbu ar fi plecat la muncă la o stână din apropiere de municipiul Rădăuţi- Suceava.

 Ştirea iniţială

Un bărbat din judeţul Botoşani a dispărut de două zile, iar Poliţia Română cere ajutor pentru găsirea acestuia. Este vorba de Alexandru Sârbu,. în vârstă de 51 de ani, din comuna Corlăteni. Potrivit Poliţiei, botoşăneanul a plecat de acasă în seara de 7 spre 8 iulie 2024.

„Numitul Sarbu Alexandru a plecat voluntar de la domiciliul sau din satul si comuna Corlateni, unde lucra ca ingrijitor de animale, in loc necunoscut, nefiind identificat pana in prezent”, susţine Poliţia Română.

El are următoarele semnalmente: înălţime: 167 cm, greutate:60 kg,

Persoanele care pot oferi detalii despre Alexandru Sârbu sunt rugate să sune la 112 sau să sesizeze cel mai apropiat echipaj de poliţie.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *