Un jucător de la FC Botoșani ajunge la Farul lui Gică Hagi

Victor Dican (23 de ani), mijlocașul defensiv de la FC Botoșani, va ajunge la Farul Constanța. Anunțul a fost făcut de Bogdan Andone, antrenorul lui Dican de la Botoșani. Victor mai avea contract cu moldovenii până în 2025, astfel că Farul trebuie să plătească pentru el.

Victor Dican, de la Botoșani la Farul

„Avem un lot destul de subțire. Probabil vor mai fi plecări. Probabil va pleca Dican la Farul. Mai avem nevoie de trei-patru jucători ca să avem posturile dublate, să avem și alte soluții”, a declarat Bogdan Andone, citat de Botoșani Online.

Conform sursei citate, transferul e aproape rezolvat. Dican și FC Botoșani și-au dat acordul pentru transfer, mai sunt de pus la punct ultimele detalii. Farul ar urma să plătească o sumă de bani și să dea unul sau doi jucători la schimb. Victor a purtat banderola de căpitan la Botoșani în stagiunea precedentă. Din informațiile GSP, Gică Hagi s-a interesat de serviciile lui Dican și iarna trecută. A fost pe o listă unde se mai aflau Haruț și Radaslavescu. Cel din urmă era dorit sub formă de împrumut.

Victor Dican a ajuns în 2022 la Botoșani, unde a fost unul dintre titularii echipei în ultimele două sezoane. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la CSM Râmnicu U19, Metalurgistul Cugir și U Cluj. Mijlocașul central de 1,92m înălțime are și 12 meciuri la naționala României de tineret.

E cotat la 650.000 de euro pe Transfermarkt, însă cota lui e în scădere. În urmă cu un an era evaluat la 900.000 de euro, cea mai înaltă treaptă atinsă în carieră. Dican îi va lua locul la Farul lui Dragoș Nedelcu, pus pe liber. Echipa lui Gică Hagi a rămas și fără Tudor Băluță în această vară, mijlocașul central nu și-a prelungit contractul. El a fost accidentat o bună perioadă în sezonul trecut, însă în urmă cu doi ani a fost crucial în lupta la titlu, câștigată de Farul cu FCSB, noteaza gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *