Oamenii de afaceri din Botoșani vor să le povestească elevilor cum se fac banii, prin proiectul „Învață de la Antreprenori”

foto airisX

Camera de Comerț și Industrie Botoșani demarează un nou proiect denumit „Învață de la Antreprenori”, în baza unui protocol de colaborare semnat, pe 1 iulie 2024, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani ce transpune un acord similar între Camera de Comerț și Industrie a României și Ministerul Educației.

Proiectul „Învață de la Antreprenori” va aduce oameni de afaceri de succes din diverse domenii de activitate în toate liceele din județul Botoșani, unde vor susține ore deschise, împărtășind elevilor experiențele și cunoștințele lor practice.

Scopul acestui proiect este de a inspira și educa tinerii, oferindu-le o perspectivă reală asupra mediului de afaceri și a antreprenoriatului, și de a încuraja dezvoltarea abilităților antreprenoriale încă din timpul studiilor.

Proiectul va fi implementat începând cu anul școlar viitor și se va desfășura pe o perioadă de cel puţin doi ani de zile. În primul an se vor viza toate liceele din judeţ, iar începând cu al doilea an școlar, proiectul va fi extins și la nivel de gimnaziu, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de elevi.

În prezent, Camera de Comerț și Industrie Botoșani înregistrează participarea antreprenorilor la aceste acțiuni.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *