Electroalfa angajează personal pentru noile proiecte în derulare

Electroalfa recrutează personal pentru unitățile de producție din Botoșani, având disponibile peste 20 de locuri pentru posturi de sudori, electricieni, lăcătuși și operatori CNC. Pot aplică pentru aceste posturi atât persoanele care dețîn calificare, cât și cele fără calificare, compania asigurând școlarizare internă gratuită, indiferent de pregătirea profesională.

În contextul extinderii gamei de produse, Electroalfa angajează și specialiști precum: ingineri proiectanți în domeniul mecanic și electric, CTC-iști, tehnologi producție.

 

Pachetul salarial oferit de Electroalfa este completat de o serie de  oportunități de dezvoltare, precum: acces la programe de calificare profesională la locul de muncă, instruire gratuită de specialitate, dar și facilități: masă la cantină proprie, decontare transport, cadou de ziua angajatului, abonament medical,  etc.

 

Persoanele interesate pot depune CV-urile în format fizic la sediul central Electroalfa din Calea Națională nr. 15, sau online pe adresa de email: [email protected], până la  12 iulie 2024. Se pot solicită mai multe detalii la numărul de telefon 0231 532 186.

 

Grupul de firme Electroalfa are peste 600 de angajați, deține 4 fabrici moderne în Botoșani, Centru de Cercetare – Dezvoltare propriu și 6 linii de business: Echipamente Electrice, Confecții Metalice, Eficiență energetică și Energie Verde, Sheltere Metalice, Antrepriză, Licitații Internaționale. Electroalfa a investit în ultimii 5 ani peste 15 milioane euro în fabrici și tehnologii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *