45 de permise de conducere reținute de polițiștii botoșăneni în minivacanța de Rusalii

Nu mai puțin de 45 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii botoșăneni în minivacanța de Rusalii, în urma controalelor efectuate în trafic. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, 10 dintre permise au fost reținute pentru conducere sub influența alcoolului.

Polițiștii care au acționat în teren și-au concentrat eforturile pe acțiunile de prevenire a faptelor antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În această perioadă, la nivelul județului Botoșani s-a intervenit la 166 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.  De asemenea, au fost organizate 16 acțiuni punctuale, atât pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii care au fost prezenți în teren, în aceste zile, au aplicat 682 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, cele mai multe fiind aplicate pentru abateri la regimul rutier și nerespectarea normelor de conviețuire socială (provocare de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice, adresare de injurii), transmite IPJ Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *