Ministerul Sănătății, nou anunț privind starea de sănătatea a celor doi răniți în explozia de la Dedeman, internați la București

Evoluţia celor doi răniţi în explozia de la Botoşani şi care au fost aduşi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti este lent favorabilă, se mobilizează, cooperează, ei fiind stabili hemodinamic şi respirator, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) au o evoluţie lent favorabilă, se mobilizează, cooperează. Aceştia sunt stabili hemodinamic şi respirator. Se continuă cu măsurile de îngrijire specifice de ATI şi Chirurgie plastică”, afirmă sursa citată.

Potrivit sursei citate, cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi sunt conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic şi respirator, fără oxigenoterapie.

15 persoane au fost rănite în explozia urmată de incendiu produsă pe 7 iunie la un magazin de materiale de construcţii din municipiul Botoşani, noteaza Agerpres.

One thought on “Ministerul Sănătății, nou anunț privind starea de sănătatea a celor doi răniți în explozia de la Dedeman, internați la București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *