25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

Pe când avea numai doi anișori, părinții Iuliei aveau să afle că micuța se va confrunta cu dureri groaznice de spate toată viața. În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care durează deja de 22 ani.

Iulia face din ce în ce mai greu față provocărilor impuse de boală. Cu o deformare a coloanei vertebrale, cu un unghi de peste 70 de grade, organele interne ale tinerei sunt supuse în fiecare clipă unei presiuni inimaginabile. Acum, la 24 de ani, durerea fizică și problemele respiratorii au devenit parte din cotidianul ei. Dar Iulia nu este singură în această luptă; ea este mama unui băiețel de 2 ani și 7 luni, care reprezintă lumina ochilor săi și motivul pentru care nu renunță.

,,În fiecare zi, mă confrunt cu limitările pe care mi le impune această afecțiune. Nu pot face multe lucruri de una singură deoarece durerea este insuportabilă, iar statul în picioare pe tot parcursul zilei este imposibil pentru mine. Cea mai mare durere pe care o simt este însă atunci când îmi văd copilul plângând și nu pot să-l iau în brațe. Este un coșmar să nu pot să-l alin așa cum ar trebui. Durerea fizică este nimic comparativ cu durerea sufletească pe care o simt. Este cel mai dureros sentiment din lume să știi că copilul tău are nevoie de tine și tu nu poți fi acolo pentru el,” ne-a mărturisit Iulia.

Din momentul în care a aflat însă că operația de îndreptare a coloanei vertebrale este posibilă în stadiul actual al bolii, soțul Iuliei a plecat în străinătate să strângă bani pentru intervenția chirurgicală. Un spital din Turcia a acceptat deja provocare, familia trebuie să achite însă urgent contravaloarea serviciilor medicale: 25.000 de euro.

„Oricât ar munci soțul Iuliei în străinătate, familia nu își poate permite deplasarea în Turcia. Ne punem speranța în oamenii de bine din comunitatea Salvează o inimă, oameni simpli ori antreprenori care de-a lungul anilor au salvat sute de vieți. E adevărat, viața nu ar trebui să aibă un preț, dar realitatea uneori ne forțează să plătim pentru a supraviețui. Fiecare donație, oricât de mică, înseamnă un pas mai aproape de o viață normală pentru Iulia și de șansa de a-și trăi viața fără durere alături de fiul său,” Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.

 

Pentru donații din partea companiilor accesați: https://salveazaoinima.ro/iulia-scinteie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *