Nenorocire de Rusalii! Patru bărbați morți în urma incidentului de la Ibănești. A patra victimă a murit la Iași

Botoșăneanul implicat în nenorocirea de la fabrica de la Ibănești, care a fost preluat duminică de elicopterul SMURD a murit la spital. Medicii ieșeni vorbeau despre o posibilitate de „expunere la amoniac și acid sulfuric și apoi imersie în apă”. Aceștia au făcut eforturi uriașe pentru ca Viorel Secrieru să trăiască. Din păcate, acesta a decedat.

Patru bărbați s-au stins duminică, de Rusalii, după ce  s-au intoxicat la fabrica de cașcaval s-au stins din viață.  Este vorba despre patronul firmei, Radu Tudose, dar și trei angajați Valeriu Bulubenchi, Mitică Racu și Viorel Secrieru.

Cum s-a produs totul

Totul a început după ce un angajat al societatii SC RAM SRL  efectua lucrari de mentenanta la statia de epurare. La un moment dat i s-a facut rau și a căzut intr un bazin cu apa reziduala. Ulterior, alti doi angajati impreuna cu administratorul societatii au incercat sa-l scoata  din bazinul respectiv, insa, din cauza acumularilor de gaze, toate cele patru persoane au intrat in stare de inconstienta.

Lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Botoșani au scos cele patru victime din bazinul statiei de epurare, fiind preluate de ambulante. Administratorul societatii a fost transportat la spital in stare constienta, unul din angajati este momentan stabilizat pe aparate de terapie, iar doi au decedat. Din păcate s-a stins la spital și administratorul, dar și celălalt angajat.

Inspectoratul Teritorial de Muncă  face verificări în acest caz. De asemenea, polițiștii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluarea masurilor de securitate in munca, nerespectarea masurilor de securitate in munca, vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *