Solidaritate! Comunitatea din Ibănești, aproape de familiile celor trei morți de la fabrica de cașcaval. „Este cumplit și devastator”

Comunitatea din Ibănești este aproape de familiile celor trei morți de la fabrica de cașcaval. Primarul comunei Ibănești, Romică Magopeț, susține că întreaga comunitate se unește pentru a oferi sprijin și alinare familiilor celor decedați.

„Cuvintele sunt de prisos… Primăria și Consiliul Local al Comunei Ibănești transmit sincere condoleanțe familiilor îndurerate! O comunitate îndoliată…Regrete eterne.În gest de solidaritate, întreaga comunitate se unește în dorința de a oferi sprijin și alinare în aceste momente dificile. O durere imensă și de necrezut. Este cumplit și devastator! Dumnezeu are nevoie de ÎNGERI! Iertare, Lumină și Odihnă Veșnică! Dumnezeu să-i ierte…Radu Tudose, Valeriu Bulubenchi,Mitică Racu! Ne rugăm pentru Viorel Secrieru să nu ne părăsească!”, este mesajul primarului.

Totul a început după ce un angajat al societatii SC RAM SRL  efectua lucrari de mentenanta la statia de epurare. La un moment dat i s-a facut rau și a căzut intr un bazin cu apa reziduala. Ulterior, alti doi angajati impreuna cu administratorul societatii au incercat sa-l scoata  din bazinul respectiv, insa, din cauza acumularilor de gaze, toate cele patru persoane au intrat in stare de inconstienta.

Lucratorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  Botoșani au scos cele patru victime din bazinul statiei de epurare, fiind preluate de ambulante. Administratorul societatii a fost transportat la spital in stare constienta, unul din angajati este momentan stabilizat pe aparate de terapie, iar doi au decedat.

Din păcate s-a stins la spital și administratorul.

Inspectoratul Teritorial de Muncă  face verificări în acest caz. De asemenea, polițiștii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluarea masurilor de securitate in munca, nerespectarea masurilor de securitate in munca, vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Ei sunt cei doi botoșăneni care au murit la fabrica de la Ibănești. Administratorul firmei este în stare gravă la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *