O tânără din Botoșani, în finala națională a competiției Company of the Year

O tânără din Botoșani face parte din echipa USV, care a ajuns în finala națională a competiției Company of the Year, organizată de Junior Achievement România.  Patru studente ale Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, din anul I de studii, coordonate de conf. univ. dr. Ovidiu-Aurel Ghiuță, s-au calificat în finala națională a competiției Company of the Year, din cadrul Incubatorului național de antreprenoriat JA BizzFactory, organizat de Junior Achievement România.

Echipa suceveană, formată din Valentina Mariana Chisăliță, studentă la programul de studiu Protecția consumatorului și a mediului (Facultatea de Inginerie Alimentară), botoșăneanca Bianca Madonici, Taisia Bivolaru și Dorina Craveț, studente la programul de studiu Comunicare și Relații Publice (Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării), a propus o idee creativă de afacere socială, „Natus Vincere”. Platforma realizată de studente oferă un spațiu virtual de întâlnire pentru cererea de servicii și ofertele mediului privat. Cele patru studente sunt convinse că vor identifica investitori și colaboratori pentru a pune afacerea în practică.

Incubatorul Național de Afaceri JA BizzFactory este cea mai importantă componentă a programului internațional de antreprenoriat Junior Achievement, având ca obiective dezvoltarea competențelor antreprenoriale, digitale și de comunicare necesare pentru profesiile viitoare și motivarea studenților pentru a trece de la idee la afacere pilot sau la un start-up. Junior Achievement este cea mai mare organizație internațională non-profit în domeniul educației economice și antreprenoriale, cu programe în peste 100 de țări.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *