Mai multe grădinițe din Botoșani vor funcționa pe perioada vacanței de vară. Vezi care și programul!

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani vine în sprijinul părinților din județul Botoșani organizând, în perioada vacanței de vară, activități educative în grădinițe.

Cererile pentru participarea copiilor la programul de activități educative, desfășurate în perioada vacanței, se vor transmite în format electronic pe adresele de email sau se vor depune fizic la sediul fiecărei unități de învățământ care este desemnatp centru de activitate pe perioada verii, în funcție de solicitările părinților.

Termenul limită pentru depunere a cererilor este marți, 18.06.2024, ora 12.00, indiferent de perioada solicitată pentru a participa la activități.

Conducerile unităților de învățământ vor respecta legislația în vigoare pentru desfășurarea în bune condiții a activităților educative cu preșcolarii în perioada vacanței”, transmite printr-un comunicat IȘJ Botoșani.

Astfel,  Grădinița cu Program Prelungit ,,Șotron”  și Școala Gimnazială Nr. 11 Botoșani/ Grădinița cu Program  Prelungit Nr. 14 Botoșani vor funcționa în perioada 24 iunie- 5 iulie 2024.

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Botoșani va fi deschisă preșcolarilor între 8 iulie- 19 iulie, iar  Școala Gimnazială ,,Sfânta Maria”/Grădinița ,Micii  Cercetași” și Școala Gimnazială Nr. 10 Botoșani/ Grădinița cu PP. Nr. 18 între 22 iulie- 02 august.
2024

Grădinița cu PP Nr. 22 Botoșani este deschisă între 5 august- 16 august iar  Grădinița cu PP Nr. 23 Botoșani între 19 august- 30 august.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *