Cătălin Flutur pierde șefia organizației municipale a PNL Botoșani. Vezi cine i-a luat locul!

Ca urmare a rezultatului slab obținut de organizația PNL a municipiului Botoșani, Cătălin Flutur părăsește conducerea organizației, anunță PNL Botoșani. „Partidul intră într-un amplu proces de reformare, astfel încât să poată readuce organizația pe o direcție care să se regăsească în topul opțiunii de vot a botoșănenilor”, au anunțat reprezentanții PNL Botoșani.

Cea care va prelua funcția de președinte interimar al organizației PNL Botoșani este Sânziana Secrieru, căreia îi revine o sarcină deloc ușoară, aceea de a reforma organizația municipală, de a livra performanță și de a obține un scor victorios la următoarele rânduri de alegeri.

„Îi mulțumesc domnului Cătălin Flutur pentru contribuția adusă Filialei, însă scorul obținut în urmă cu o săptămână ne arată că am fost foarte departe de o victorie și ne determină la schimbări majore și extrem de necesare. Începând de astăzi, Filiala PNL Botoșani are responsabilitatea de a accede la un scor victorios, iar acest lucru nu se mai poate întâmpla sub actuala conducere. În acest context, mă văd obligat să iau măsuri reformatoare. Este singura soluție. Botoșănenii au mereu dreptate și ne-au arătat prin vot că, momentan, nu suntem în topul preferințelor domniilor lor, iar mie îmi revine responsabilitatea să schimb asta”, a anunțat Valeriu Iftime – președinte PNL Botoșani.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *