FOTO Accident mortal! Trei persoane și-au pierdut viața după ce un motoscuter a intrat într-un cap de pod

Un accident mortal, în care și-au pierdut viața trei persoane, a avut loc luni, în județul Iași. Tragedia s-a petrecut în localitatea Al. I. Cuza. Un pieton și două persoane de pe motoscuter, au murit după ce motoscuterul a intrat într-un cap de pod.

Potrivit polițiștilor, la data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești.

La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor in care a avut loc evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *