Când se va redeschide magazinul Dedeman din Botoșani, puternic avariat de explozia de pe 7 iunie!

Magazinul Dedeman din Botoșani, puternic avariat de explozia produsă pe 7 iunie, se va redeschide până la jumătatea lunii viitoare. Surse din interiorul Dedeman au declarat, pentru BotosaniNews, că magazinul ar urma să se deschisă în perioada 10-15 iulie, în funcție de cum vor fi finalizate lucrările de reconstrucție.

De altfel, reprezentanții companiei din Bacău au dispus începerea, în această săptămână, a lucrările de refacere a spațiului comercial, în zona în care acesta a fost afectat de deflagrație.

Strângerea molozului și a celorlalte deșeuri a putut începe abia după ce anchetatorii au finalizat cercetarea la fața locului, pentru stângerea de probe în dosarul penal de distrugere deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că nu mai puțin de 15 persoane, printre care și opt angajați ai magazinului, au fost rănite în urma unei explozii urmate de incendiu. Totul s-a petrecut în timpul unor lucrări la instalația de gaze a magazinului, care tocmai fusese construită.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *