Cum s-a schimbat viața lui Mircea Radu de când s-a căsătorit cu botoșăneanca Raluca și a devenit tată: „Gândurile mele erau în altă parte. Am simțit…”

FOTO Viva

După o carieră îndelungată în televiziune, Mircea Radu s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat cu familia în Piatra Neamț. Are o căsnicie discretă și nu-și expune nici copiii pe rețelele de socializare. Într-o discuție cu Horia Brenciu, celebrul prezentator a făcut declarații despre viața de părinte, dezvăluindu-și astfel latura sensibilă.

Mircea Radu, cunoscutul prezentator de televiziune, este căsătorit cu Raluca Olaru de mai bine de un deceniu. Au căsnicie discretă și rareori se afișează împreună la evenimente. Din rodul iubirii lor au rezultat doi copii – Tudor (în vârstă de 11 ani) și mezina Clara Elena (în vârstă de 8 ani), noteaza Viva.ro

Cum s-a schimbat viața lui Mircea Radu de când a devenit tată

Mircea Radu și-a construit o carieră de succes în televiziune și a devenit o figură iconică odată cu lansarea emisiunii „Din dragoste’. Dincolo de reușitele profesionale, prezentatorul TV spune că a devenit cu adevărat împlinit când s-au născut copiii săi. Tudor și Clara Elena l-au învățat ce înseamnă dragostea nemărginită și i-au trezit emoții pe care nu le trăise până atunci.

„Gândurile mele erau în altă parte. În tine, ca nepărinte, încă nu există acea dragoste care apare în momentul în care ai copii. Numai Dumnezeu știe. Pur și simplu asta am simțit. E ceva crescut în mine în momentul în care i-am avut eu pe cei doi ai mei’, a spus prezentatorul TV în podcastul lui Horia Brenciu.

Cum și-a cunoscut Mircea Radu soția

Mircea Radu și soția lui sunt căsătoriți de 15 ani. Pe botoșăneanca Raluca Olaru, medic oncolog de profesie, a cunoscut-o într-o librărie din Iași și a fost frapat de parfumul ei. Acum ceva timp, prezentatorul TV a povestit cum a luat naștere povestea lor de dragoste.

„Eram într-o librărie în Iași, îmi căutam Viețile Sfinților, volumul 4. Și cum stăteam eu așa, aplecat pe titluri, mi-a atras atenția un miros de parfum oriental. Vanilie, scorțișoară, coajă de portocală, ceva în zona asta. M-am întors și mă așteptam să dau peste o femeie, sau peste mai multe, purtând hijab.

Dar nu, nu chiar.  În sensul că am dat de o fată cu părul și ochii negri, cu buze frumos conturate care părea arăboaică și care zăbovea în dreptul raftului plin cu cărți științifice. Am aflat ulterior că absolvise medicina la prestigioasa universitate Gr. T. Popa, din Iași.

I-am zâmbit, am întrebat-o dacă o pot ajuta, mi-a răspuns că nu (eram sigur, mă așteptam la asta). I-am zis zis că mă poate pune la încercare, mi-a zis că nu a intrat în librărie să pună la încercare pe nimeni ci să caute o carte. Aici m-am bosumflat. Nu în sensul că am pus o moacă lungă și mi-au căzut umerii, ci am făcut o pauză în care am tăcut și fixat-o cu privirea, apoi i-am zis că bine, fie după cum ziceți. M-am depărtat, m-am dus la un raionul aflat în celălalt capăt al încăperii de unde am luat o carte pe care i-am adus-o. A pufnit-o râsul și gata, am știut că partida e câștigată. Restul e istorie. Volumul era The Lebanese Cookbook, o carte de bucate inspirată din celebra și foarte gustoasa bucătărie a Orientului Mijlociu’, a declarat Mircea Radu pentru Fanatik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *