Caz terifiant într-o comună din Botoșani! Un tată și-a bătut cei patru copii până i-a băgat în spital

Foto: arhiva

Un caz de-a dreptul terifiant s-a înregistrat într-o comună din județul Botoșani. Patru frați, cu vârste între șapte și 12 ani, au fost bătuți cu sălbăticie de propriul tată. Micuții au ajuns la spital. 

La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 22:00, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că patru minori, cu vârstele cuprinse între 7 și 12 ani, din comuna Mileanca, ar fi fost agresați de tatăl lor. În urma agresiunii, minorii au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Au fost efectuate demersuri pentru ca aceștia să fie preluați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, totodată fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Bărbatul îi creștea singur pe cei patru după ce mama i-a părăsit. În noaptea respectivă era băut și a început să îi lovească cu putere pe cei mici după o boacănă comisă de aceștia. Copiii n-au avut nicio șansă să scape de loviturile bărbatului. Într-un final, după ce bărbatul a obosit de la atâtea lovituri, aceștia au reușit să ceară ajutorla vecini. Aceștia au ajuns la spital, unde au primit îngrijirile medicale necesare. Cel mai probabil, aceștia nu vor mai fi dați în grija tatălui.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *