Acțiune pentru descurajarea pirateriei auto, pe drumurile din județul Botoșani. Trei șoferi, prinși în ofsaid

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto neautorizați care efectuează acest serviciu contra cost, punând în pericol integritatea fizică a  pasagerilor și generând concurență neloială față de transportul autorizat.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate 55 de autovehicule, trei dintre conducătorii auto fiind depistați în timp ce efectuau tranport neautorizat de persoane. Față de aceștia a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare totală de 3.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea dreptului de a utiliza autovehiculul respectiv pentru o perioadă de 6 luni de zile.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *