Bărbat cu mandat european de arestare, depistat de polițiștii de frontieră la Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile române, pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul circulației.

În data de 12 iunie 2024, în jurul orei 21.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, pasager într-un microbuz, un cetățean Republica Moldova, în vârstă de 42 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare din anul 2018, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *