Botoșăneanul Cătălin Bordea nu își mai dorește o relație. Gestul pe care l-a făcut comediantul

Foto RomaniaTV

În prezent, Cătălin Bordea este un bărbat singur și nu intenționează să schimbe acest lucru în viitorul apropiat. Deși a trecut deja ceva timp de la divorțul de Livia Eftimie, comediantul a declarat că nu își mai dorește să aibă o relație în viitorul apropiat.

Separarea de fosta lui soție l-a afectat foarte tare emoțional și se pare că acest lucru și-a lăsat amprenta asupra lui.

”Chiar m-am obișnuit, adică a început să… Nu (n.r. nu este deschis pentru o relație), adică deschis spre o relație? Nu!”, a declarat Cătălin Bordea, la Xtra Night Show.

Ultimul an nu a fost deloc ușor pentru el, având în vedere divorțul prin care a trecut și persoanele dragi pe care le-a pierdut. Iată ce gest a făcut comediantul!

Ultimul an a fost o adevărată provocare pentru Cătălin Bordea! A divorțat, a pierdut-o pe mama lui și a fost nevoit să facă multe schimbări în viața lui!

Însă, totul a fost în beneficiul său și toate problemele l-au ajutat să se regăsească. Acum, însă, a trecut la următoarea etapă, de care se bucură acum din plin.

Deși i-a fost greu, Cătălin Bordea a vorbit de fiecare dată cu sinceritate despre tot ce sa întâmplat și a fost foarte transparent cu fanii lui. Așadar, a trecut prin toate momentele dificile alături de persoanele care îl apreciază și care i-au rămas alături.

Recent, comediantul a trecut printr-o schimbare și și-a făcut un nou tatuaj. Este vorba despre un vapor, pe care l-a tatuat în zona din spate a piciorului.

Cătălin Bordea nu a dezvăluit ce semnificație are acest tatuaj. După cum știm deja, el este un mare fan al tatuajelor, căci are deja o mulțime, scrie SpyNews

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *