Marius Budăi după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile la un scor foarte strâns: Sper să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean și să nu oprească proiectele începute

Deputatul PSD, Marius Budăi, s-a arătat mulțumit de rezultatul pe care l-a obținut organizația din care face parte la alegerile din 9 iunie. Potrivit acestuia, PSD este în continuare prima formațiune politică din județ, fapt ce rezultă atât din numărul consistent de primari social-democrați aleși, dar și din votul pentru consiliile locale, unde PSD se menține la o cotă foarte ridicată, comparativ cu celelalte formațiuni.

„Pentru că numărătoarea voturilor este aproape încheiată, îl felicit pe colegul și prietenul meu Cosmin Andrei pentru victoria excepțională pe care a obținut-o la Primăria Municipiului Botoșani și la Consiliul Local, printr-o campanie curată și onestă, centrată pe dialogul cu cetățenii, prin care a neutralizat toate atacurile murdare ale adversarilor săi”, a spus Budăi.

Totodată, el l-a felicitat pe Valeriu Iftime pentru victoria obținută la câteva sute de voturi diferență  și a precizat că acesta va trebui să renunțe la orgoliile politice pentru binele botoșănenilor și să nu amestece afacerile cu activitatea Consiliului Județean.

În același spirit de fairplay, îl felicit și pe domnul președinte Valeriu Iftime pentru victoria obținută la un scor foarte strâns și sper că de acum, după încheierea competiției, va manifesta mai multă deschidere la colaborare, în folosul cetățenilor care l-au votat, dar și al celor care nu l-au votat și care reprezintă mai mult de jumătate dintre opțiunile exprimate la urne. Sper să aibă o atitudine constructivă, să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean și să nu oprească proiectele începute de administrația PSD, mai ales pe cele cu finanțare europeană, pentru că aici e vorba de banii și de binele botoșănenilor și nu este loc de orgolii politice”, a spus Budăi.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *