Ministerul Sănătății, anunț de ultimă oră privind starea de sănătate a pacienților răniți în explozia de la magazinul Dedeman din Botoșani

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca în urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani sunt în continuare în stare gravă, însă unul a fost detubat.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătăţii (MS). Doi dintre răniţii internaţi la Iaşi au evoluţie favorabilă, în timp ce al treilea este intubat, cu prognostic incert. Evoluţia celor doi pacienţi internaţi la Botoşani este favorabilă, iar unul va fi externat marţi.

Potrivit informaţiilor transmise, marţi, de Ministerul Sănătăţii (MS), dintre cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, doi sunt stabili, cu evoluţie favorabilă, iar al treilea este intubat, cu prognostic incert.

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti (Floreasca) sunt în continuare în stare gravă. Unul dintre pacienţi a fost detubat.

Cei doi pacienţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani au stare generală bună, iar evoluţia este favorabilă. Unul dintre ei va fi externat în cursul zilei de marţi. În urma exploziei de la magazinul Dedeman din Botoşani, au fost 15 victime, opt pacienţi fiind externaţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati” Botoşani, noteaza ProTV care citeaza News.ro.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *