FOTO O mireasă din Botoșani a „fugit” de la propria nuntă ca să voteze. Pentru câteva clipe, Raluca a înlocuit buchetul cu ștampila de vot

O mireasă din  județul Botoșani a „fugit” de la propria nuntă ca să voteze. Raluca și-a programat nunta pe 9 iunie, chiar în ziua în care sunt organizate alegerile locale. Așa că după ce a spus „Da” celui pe care l-a ales să-i fie alături toată viața, tânăra și-a făcut timp să-și exercite dreptul de vot. Ea a mers la o secție de votare din Costești, comuna Răchiți, și a votat.

Îmbrăcată în rochia de mireasă, tânăra a atras toate privirile. Ba chiar cei care așteptau să le vină rândul la vot au lăsat-o în față. Raluca a pus buchetul de mireasă deoparte, a luat ștampila de vot și buletinele și a intrat în cabină. Bucuroasă că a ales și pe cine să conducă administrația localității din care face parte, tânăra botoșăneancă s-a întors la cel pe care l-a ales să-i fie alături la bine și la greu.

Potrivit datelor centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă, până la ora 20.00, în judeţul Botoşani s-au prezentat la urne un procent de 43,84 % dintre alegători.

Astfel, până la ora 20.00 și-au exprimat votul 164.430 de cetățeni, dintr-un total de 375.031 alegători înscrişi pe listele permanente şi complementare.

Pe listele suplimentare au votat 2.324 alegători, în timp ce urna mobilă a fost folosită pentru 2.163 persoane.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *