FOTO Tragedie! Un tânăr de 19 ani a murit, iar alte șapte persoane, printre care doi copii, au fost rănite într-un accident produs azi dimineață

Un accident tragic a avut loc duminică dimineață, pe Drumul European 581, în județul Vaslui. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane, între care și doi minori.

„Două victime au fost găsite încarcerate și în stare de inconștiență. Cei doi tineri încarcerați au fost extrași, concomitent fiind efectuate și manevrele de resuscitare. Una dintre victime a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, aceasta fiind transportată la UPU Vaslui, iar mai apoi, transferată la o unitate medicală din municipiul Iași. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 19 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul fiind nevoit să declare decesul. Celelalte victime au fost evaluate, au primit primul ajutor calificat, ulterior fiind transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad”, susțin reprezentanții ISU Vaslui.

Începând cu ora 03:20, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD și echipaje specializate, pentru asigurarea zonei, descarcerarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Simila, comuna Zorleni. Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate in nacest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *