Om de afaceri din Botoşani obligat să scoată 1,7 milioane lei din buzunarul său după falimentul firmei

Un om de afaceri din judeţul Botoşani a fost obligat să scoată nu mai puţin de 1,7 milioane lei din buzunarul său după falimentul firmei. Este vorba de administratorul societăţii comerciale DGV Deutschland SRL, Mihai Gheorghiciuc, căruia Tribunalul Botoşani i-a atras răspunderea patrimonială în urma falimentului societăţii sale.

Solutia pe scurt: Admite cererea. Obligă pârâtul Gheorghiciuc Mihai, în calitate de fost administrator al debitoarei soc. DGV Deutschland SRL, să suporte din averea proprie, pasivul acesteia, până la concurenţa sumei de 1.740.720,56 lei. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea sentinţei prin publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă, care se depune la Tribunalul Botoşani. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei la data de 05.06.2024

Decizia a fost luată la solicitarea lichidatorului firmei, UGA INSOLV IPURL.

Intrarea în insolvenţă a DGV Deutschland SRL, fosta Expediţii Transghe SRL, cu sediul în Darabani, a fost dispusă în luna decembrie a anului trecut, iar falimentul a fost pronunţat de instanţă, în speţă de Tribunalul Botoşani, pe 8 ianuarie 2024.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *