FOTO Ce a pățit un bărbat din Botoșani care a postat pe Facebook un clip în care amenința cu arma un bărbat

pistolul cu care barbatul din Flamanzi ameninta pe Facebook o alta persoana

Un bărbat din Botoșani care a postat pe Facebook un clip în care amenința cu arma un bărbat plătește scump pentru gestul său. Acum s-a ales cu o amendă usturătoare și dosar penal. Omul de 32 de ani, din Flămânzi, este cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

Și asta după ce a postat pe o rețea de socializare un videoclip în direct, în care adresa amenințări unei alte persoane din localitate, cu acte de violență, în timp ce manipula un pistol. Mai mult decât atât, tânărul a proferat injurii la adresa structurilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, fiind sancționat contravențional cu amendă în valaore de 1.000 de lei.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că arma folosită în videoclip, este din categoria celor supuse autorizării, neletală, iar tânărul respectiv nu era autorizat pentru deținere, motiv pentru care a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Urmăreşte-ne pe Google News!

FOTO Un tânăr din Botoșani, care a studiat în Anglia, și-a făcut acasă cea mai „delicioasă” afacere de familie. „E pentru oamenii care apreciază gustul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *