VIDEO Nou în Botoșani! Prima curățătorie care oferă servicii de curăţare pentru pantofi de piele, genţi sau posete

Star Clean este singura curățătorie profesională din judetul Botosani care oferă incepand cu data de 29 mai 2024 serviciul de curatare a încălțămintei, gentilor si posetelor, geci moto, casti si clăpari. Întreg procesul de curățare se realizează manual, cu ajutorul echipamentelor profesionale pe bază de abur. Aburul reușește să pătrundă până în profunzimea materialului, in toti porii incaltamintei, astfel reușind să elimine murdăria în doar câteva secunde. Pe lângă toate acestea, consumul de apă este unul foarte redus, fără necesitatea de a supra-încărca încălțămintea cu apă, astfel eliminăm riscul de a strica încălțămintea ca urmare a folosirii apei în exces.

Fără distrugerea sau dezlipirea materialului”. Fiecare pereche de încălțăminte este curățată în funcție de materialul din care este confencționată, folosindu-se perii speciale si solutii speciale (piele sau imitatie de piele, piele lucioasa, piele intoarsă samd) Folosim experienta acumulata in curatarea si eliminarea petelor.

Serviciile oferite in cadrul curatatoriei de incaltaminte:
-curătarea incaltamintei atat la exterior cat si la interior
– curățarea sireturilor si a branțurilor (tălpici)
– igienizare cu ozon
– impermeabilizare
– parfumare

Igienizarea cu Ozon- rolul acestuia este de a distruge și înlătura bacteriile, viruși, ciuperci, mucegai sau eliminarea mirosurilor neplăcute care sunt structural distruse. Procesul de igienizare cu ozon durează în medie 20 de minute și se realizează într-o încăpere etanșă special amenajată.
Pachetele de curătare a incaltamintei pleaca de la tariful de 35 lei/pereche pana la 55 lei.

Ne găsiți la punctele de lucru din Botoșani:

Adresa: Str. Săvenilor nr 52, Adresa: Str.Bucovina nr 8 (lângă magazinul Profi)
Colectare si livrare direct la domiciliul clientului.
Rel tel. +40748124818

Detalii puteţi afla şi de pe contul de Facebook al spălătoriei Star Clean Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *