O tânără crescută într-un centru de plasament din Botoșani, campioană națională în atletism

O tânără din Botoșani face performanțe în atletism. Vasilica Clicinschi a crescut într-un centru de plasament și poate fi un model demn de urmat pentru copiii din sistemul de asistență socială, dar nu numai. Fata de 20 de ani s-a pregătit intens atât în sport, cât și pentru viață, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Ea a participat la Campionatul National de marș 10 km pentru Seniori, Tineret, U20, care a avut loc duminică, la București.

„Eu , împreună cu echipa CSU Reșița, îndrumați de domnului antrenor Ardeleanu George și domnul director Octavian Mihai Sergiu Mazaran, am reușit să ocupăm prima treaptă a podiumului national la categoria feminin Senioare, astfel ieșind campioane naționale”, spune Vasilica.

Anul trecut, la Campionatul de Marș Seniori din Dundice- Slovacia, a obținut locul al doilea la individual, într-o probă de 35 de kilometri, și prima poziție pe echipe. Sportiva din Botoșani concurează pentru CSM Reșița, acolo unde este legitimată de ceva timp.

Tânăra din Botoșani este apreciată de conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

„Este un copil foarte bun. Este unul dintre copiii cu care ne mândrim”, spunea directorul DGASPC, Doina Nacu.

 

Urmareste-ne pe Google News!

 

Ajuns la sapă de lemn, rămas fără utilaje, dator și falimentar, un fermier din Botoșani nu se lasă învins. „Acum mă chinui să supraviețuiesc”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *