Viața unei femei din Botoșani, salvată cu costuri uriașe. Care a fost cel mai mare decont cu spitalizarea la Spitalul Județean

Foto: istock

O femeie de 35 de ani, din județul Botoșani, a avut nevoie de nu mai puțin de 61 de zile de spitalizare, la Spitalul Județean Botoșani, iar pentru tratarea sa s-au cheltuit aproape 270.000 lei, potrivit reprezentanților unității spitalicești. Acesta este cel mai mare decont înregistrat de la începutul anului pentru tratarea unui bolnav.

Femeia a fost diagnosticată cu „abces pancreatic drenat status  post pancreatic acut necrotico hemoragică” și a fost internată în perioada 18 februarie- 20 aprilie a.c. În total, cheltuielile s-au ridicat la 267.408 lei.

„Este decontul cel mai mare în cursul anului curent”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani, Ioan Asaftei.

Anul trecut, un pacient care a fost internat la Spitalul Județean Botoșani cu diagnosticul de ”arsuri regiuni multiple”, a necesitat spitalizare de 13 zile. Pentru acest caz, a fost decontată suma de 50.175 lei, fiind cea mai mare din 2023.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *