FOTO & VIDEO Un candidat la funcția de primar într-o comună din Botoșani: „Sunt amenințat în fața casei mele”

Un candidat la funcția de primar într-o comună din județul Botoșani susține că este amenințat în timpul nopții de oamenii puși de contracandidatul său. Este vorba de candidatul PSD la funcția de primar al comunei Ibănești, Florin Ababei. Botoșăneanul susține că mai mulți consilieri de la PNL au ajuns, în noaptea de duminică spre luni, la locuința sa din satul Dumbrăvița, și au proferat amenințări.

„Amenințat în fata casei mele de domnii consilieri PNL Ibanescu Petrea ,Caruntu Valica si Pinzariu Danut in jurul orei 23.00 .Am fost amenințați telefonic și verbal din cauza faptului ca am îndrăznit sa candidam la alegerile locale din acest an .Am solicitat ajutorul organelor de Politie, iar șoferul C.V. era sub influenta alcoolului fiind dus la spital în vederea recoltării probelor biologice”, susține Abbei, care a sunat și la Poliție.

Candidatul PSD spune, de asemenea, că liberalii „au aruncat manifeste denigratoare” despre el.

„Rămân șocat și surprins de situația în care se desfășoară campania electorală din comuna mea natală. Cred ca nu mai este vorba despre politica, ci despre răzbunări și defaimare la un nivel inalt. Mi se pare ca nu se mai pune accent pe cetățean ci pe niste reglări personale între candidați, si cunoștințele acestora. Faceți politica adevărată cu simt de răspundere! Nu circ ! Asta nu e politica, asta este o bătaie de joc la adresa comunității. Au mai fost alegeri dar nici chiar astfel de situații. Nu băgați viata personala în politica a nici unuia dintre candidați, ca nu se candidează cu viata personala ci cu ceea ce s-a realizat, cu ceea ce se dorește a fi realizat. Veniți cu planuri pentru aceasta comunitate și fiți responsabili de ceea ce ziceți. Politica nu se face cu amenințări, intimidari, clanuri, ci cu bun simt și cu răspundere. Odihniți-va seara și gândiți-vă la ceea de vreți sa faceți următoarea zi, nu sa se umble cu amenințări, si ruptul afișelor ! Faceți politica cu simt de răspundere ! Învățați sa fiți oameni și sa dați un exemplu celor tineri. Asa dați voi exemple? Păcat ! Respectați și o sa fiți respectați ! Haideți să ne definească corectitudinea! Unele persoane sunt cu un bagaj bogat de cunoștințe, iar asemenea situații sa știți ca nu va demonstrează inteligența, ci contrariul”, a scris Claudiu Bordianu, un localnic din Ibănești, pe Facebook.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *