Tatăl bărbatului care a violat şi a ucis o fetiţă de 8 ani din Botoşani cere pedeapsa capitală pentru fiul său: „Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate”

Foto captura Observator

Individul din Botoşani, care şi-a violat şi ucis nepoata de opt ani, a recunoscut totul la audieri şi spune că regretă ce a făcut. Dă vina pe băutură pentru faptele cumplite. Când a fost prins, la aproape 16 ore de la crimă, era atât de beat încât abia a putut fi audiat. Agresorul are un trecut violent, iar vecinii cred că tragedia putea fi prevenită, dacă autorităţile interveneau la timp, noteaza Observator.

Flancat de poliţişti, ucigaşul fetiţei de opt ani, unchiul ei, încearcă o explicaţie pentru faptele cumplite. Raportul legiştilor e cumplit: copila a fost violată şi apoi ucisă. 

„A fost omorâtă prin sugrumare. Există multe urme de violenţă”, a declarat Valeriu Chihaia, prim procuror Botoșani. Procurorii spun că individul era atât de beat, încât nici în momentul în care l-au încătuşat, la aproape 16 ore de la crimă, nu putea vorbi limpede. Şi-a amintit totuşi ce a făcut.

„A menţionat că regretă cele întâmplate şi este dispus să suporte toate consecinţele faptelor pe care le-a săvârşit”, a declarat Dodiţa Ilinca Gireadă, avocata criminalului.

Vecinii spun însă că nu e pentru prima dată când bărbatul e violent

Părinții au trimis-o pe fetiţă vineri la casa bărbatului, aflată în aceeaşi curte, ca să ia o cratiţă , dar nu s-a mai întors. După câteva ore a fost găsită moartă, la marginea unei păduri. Tatăl ucigaşului e şocat de ce s a întâmplat sub ochii familiei şi cere pedeapsa maximă pentru fiul său.

Avem 30 de metri între noi, cine a crezut că …niciodată, n-ai cum să crezi aşa ceva. Nu îmi vine să cred că băiatul meu a putut să facă o asemenea…Nu mă aşteptam. Ar merita pedeapsa capitală. Ăştia nu sunt oameni care se mai pot întoarce în societate„, a declarat tatăl criminalului.

Şi oamenii din sat sunt cutremuraţi. Vecinii spun însă că nu e pentru prima dată când bărbatul e violent. Individul e anchetat acumpentru omor calificat, viol şi sechestrare. Pentru faptele sale poate primi închisoare pe viaţă, potrivit Observator.

Urmareste-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *