Valeriu Iftime: PSD Botoșani fuge nu doar de dezbateri, ci și de realitate. Cât vor mai rămâne botoșănenii fără apă?

Ce face PSD Botoșani, în frunte cu doamna președintă Federovici, în timp ce jumătate din județ a rămas fără apă? Se ocupă să dea bine în campanie. Pozează, se plimbă pe la evenimente, defilează împărțind pliante. Asta e prioritatea lor, dragi botoșăneni, nu voi, cei care primiți apa cu porția sau cărați de la fântâni.

Doamna Federovici, dumneavoastră realizați în ce situație ne aflăm?

“Continuăm dezvoltarea!”…Pentru a nu știu câta oară vă întreb: Care dezvoltare?!
Până acum, un slogan mai potrivit pentru dumneavoastră ar fi “Nu vedem, nu auzim, deci nu ne interesează”. Județul așteaptă asumare, comunicare, soluții și iar soluții! Cât vor mai rămâne botoșănenii fără apă? Nu vă este rușine să închideți mereu ochii la ce merge prost? Cum puteți defila prin județ fără să vă mustre conștiința? Faceți dovada unei administrații complet desprinse de realitate, care trăiește într-un univers paralel, nicidecum cu noi, în Botoșani. Cât timp vă ocupați să îi asigurați domnului Trufin locul la Consiliu, de botoșăneni cine se ocupă?

Fugiți nu doar de dezbateri, ci și de realitate! Vă invit să vizitați comunele rămase fără apă din județ și să vedeți în ce condiții stau oamenii acolo. Poate astfel o să începeți să luați în serios situația lor și o să propuneți soluții.

La Dorohoi, lipsa de asumare este aceeași. Primarul actual face niște acuzații de-a dreptul sinistre! Pune problema apei pe seama echipei PNL. Stimate domnule primar, cine este președintele Consiliului Județean de care aparține Nova Apaserv? Cumva doamne Federovici?

Mă șochează jocurile PSD-iste. La manipulare și împrăștiat minciuni, sunt primii.

Pe 9 iunie propun să spunem adio administrației lipsite de orice simț al răspunderii, incapabile să își asume greșelile, nepăsătoare față de problemele județului. Pe 9 iunie VOI sunteți cei care decid cu adevărat soarta Botoșaniului.

Realizat la comanda Partidul Național Liberal – filiala Botoșani. Cod mandatar financiar 21240015.

One thought on “Valeriu Iftime: PSD Botoșani fuge nu doar de dezbateri, ci și de realitate. Cât vor mai rămâne botoșănenii fără apă?

  1. Ce sa mai spunem ca acel primar PSD pe numele lui Cireada Virgin a furat apa pt a umple propriul sau iaz când lumea nu avea apa de băut !!!Ce se mai aude cu acest dosar de furt calificat ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *