Jumătate din municipiu, ţinut fără apă

Mai multe cartiere din municipiul Botoşani nu sunt alimentare cu apă de 24 de ore, cu toate că operatorul de apă, societatea Nova Apaserv SA Botoșani, a anunţat o intervenţie la reţeaua de apă doar pentru ziua de 1 august.

Nova Apaserv a anunţat pentru luni lucrări de conexiune a noii magistrale de transport și distribuție de pe Calea Națională la rețeaua publică de apă a municipiului Botoșani, care necesita oprirea furnizării apei.
Manevrele de sistare a apei pe conducta veche de transport și distribuție au început luni dimineață la orele 7.30, însă nu au fost finalizate nici în 24 de ore.

Astfel, au rămas fără apă locuitorii din cartierele situate de la E-ON Electrica până în zona Pod de Piatră –Bazar- Ion Pillat- T. Vladimirescu, respectiv cartierele Calea Națională, Griviţa, Împărat Traian, Independenţei, Săvenilor, T.Vladimirescu, Zona Centrală, Piaţa Mare, Miorița, Luceafărul.

One thought on “Jumătate din municipiu, ţinut fără apă

  1. cartierul PARCUL TINERETULUI si OCTAV BANCILA de ce nu sunt enumerate? si in aceste cartiere nu este apa menajera incepand de luni 1 august si pana la aceasta ora 2 august ora 10,40 tot nu avem apa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *