Vlăduța Lupău, Lupii lui Calancea și Constantin Enceanu, astăzi, la Ipotești. Vezi ce alți artiști vor mai urca pe scenă la Festivalul „Floare albastră”!

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră. Evenimentul se organizează de 15 ani, în fiecare lună mai a anului, devenind astfel o tradiție pentru comuna Mihai Eminescu.

Festivalul Floare Albastra este o manifestare cultural-artistică, o adevărată sărbătoare pentru localnici, dar nu numai, având ca participanți atât tineri talentați din comună, cât și îndrăgiți artiști naționali.

Duminică, 26 mai, evenimentele vor începe la ora 12.00. Spectacolul începe cu ceremonia religioasă și acordarea diplomelor cuplurilor din comună care aniversează 50 de ani de căsătorie.

Ulterior, cei prezenți de vor bucura de spectacolul oferit de Orchestra Lăutarii Chișinău și Nicolae Botgros, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Constantin Enceanu, Alexandru Brădățan și Daniela Condurache.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *