VIDEO Botoșăneanul care a violat și ucis o fetiță de opt ani a fost prins de polițiști cu focuri de armă

Individul care a violat și ucis o fetiță de opt ani, la Albești, a fost prins de polițiști. El se ascundea în vegetație, dar a fost văzut când încerca să meargă spre casă. A încercat să fugă, dar oamenii legii au tras focuri de avertisment și a fost prins.

„Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa în vegetaţia din apropierea acesteia. A fost localizat de către poliţişti şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp a fost prins şi imobilizat. Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenișcu.

Fetița de opt ani din județul Botoșani ar fi fost violată și ucisă chiar de unchiul său de 32 de ani. Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, respectiv unchiul său, de 32 de ani. De atunci nu a mai văzut-o nimeni, dar nici bărbatul nu a mai fost găsit.

Fetița de opt ani, din Botoșani, care a dispărut de acasă, a fost găsită moartă, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.  Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

„Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a Biroului de Operațiuni Speciale Suceava”, anunță polițiștii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *