Copiii se pot întâlni cu eroii în uniformă, de 1 iunie, în fața Prefecturii Botoșani. Demonstrații ale polițiștilor, jandarmilor, dar și ale paramedicilor SMURD

Instituția Prefectului – Județul Botoșani, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, organizează în data de 1 iunie 2024, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, a treia ediție a evenimentului ”MAI aproape de copii”.

Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră, medicilor și paramedicilor SMURD, și vor avea ocazia să vadă tehnica expusă de fiecare structură a ministerului.

În parcarea din fața Palatului Administrativ din Botoșani, copiii vor putea urmări îndeaproape demonstrațiile câinilor special antrenați pentru prinderea infractorilor,  pot învăța câteva reguli de comportament în situații de urgență și pot participa la atelierele organizate special pentru ei.

Prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă: ”Este deja al treilea an în care organizăm acest eveniment special dedicat copiilor. Suntem cu toții încântați și așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim, pe 1 iunie, în fața Prefecturii pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.”

Cei mici își pot întâlni eroii în uniformă și pot descoperi surprizele pregătite de organizatori pe 1 iunie, în intervalul orar: 10:00 – 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *