VIDEO Individul care a violat și ucis o fetiță de opt ani, la Albești, căutat cu elicopterul

Individul care a violat și ucis o fetiță de opt ani, la Albești, este căutat cu elicopterul. Fetița de opt ani din județul Botoșani ar fi fost violată și ucisă chiar de unchiul său. Bărbatul de 32 de ani este căutat de polițiști. Chică Roşa Maria Silvia, în vârstă de 8 ani, a plecat de acasă, vineri, în jurul orei 20:00, pentru a se deplasa la o rudă din apropiere, respectiv unchiul său, de 32 de ani. De atunci nu a mai văzut-o nimeni, dar nici bărbatul nu a mai fost găsit.

Polițiștii botoșăneni îl caută pe individ alături de polițiști din Iași și Suceava. S-au instituit mai multe filtre rutiere, au fost aduși câini de urmă și sunt angrenate mai multe forțe de ordine pentru prinderea acestuia.

Fetița de opt ani, din Botoșani, care a dispărut de acasă, a fost găsită moartă, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă.  Aceasta se afla la marginea localității de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi.

„Sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forțe de ordine, polițiștii, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră. Beneficem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava și a Biroului de Operațiuni Speciale Suceava”, anunță polițiștii.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *