Programul „Asfaltare în tot județul” al lui Lucian Trufin prevede reabilitarea a încă 200 de Km de drumuri județene în următorii patru ani

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, spune că în viitorul mandat are „obligația morală” de a realiza cel puțin la fel de mult în privința drumurilor județene ca actualul președinte al Consiliului Județean, Doina Federovici. Asta înseamnă că în programul său „Asfaltare în tot județul” vor trebui reabilitați cel puțin încă 200 de kilometri de drumuri județene, în plus față de cei realizați de Doina Federovici.

Față de toți predecesorii săi, doamna președinte a reabilitat cei mai mulți kilometri de drumuri județene, la care se adaugă și drumurile naționale modernizate prin proiectele pe care le-a promovat la București. În total avem 206,5 km de drumuri județene și 114,5 drumuri naționale realizate în ultimii 4 ani. Doamna Federovici a demonstrat că se poate. Deci dacă voi fi ales președinte al Consiliului Județean am obligația morală de a menține ștacheta la acest nivel și de a realiza cel puțin la fel de mult ca doamna Federovici”, a declarat Lucian Trufin.

Candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean spune că în prima fază va finaliza în termenele stabilite ceea ce deja a început actualul președinte Doina Federovici și că în acest sens va conta foarte mult colaborarea dintre cei doi social-democrați. „Am lucrat mulți ani în administrație și știu exact ce am de făcut din prima zi de mandat. Nu voi bâjbâi și nu voi pierde timpul, mai ales că o voi avea alături pe doamna președinte Doina Federovici care știe în cele mai mici detalii aceste proiecte. În prima fază voi finaliza ceea ce deja e început. Vorbim de circa 100 de kilometri de drumuri județene care sunt în diverse faze de proiectare sau de execuție și de Drumul Expres Botoșani-Suceava, legătura cu autostrada A7, proiect semnat de doamna președinte Doina Federovici luna trecută”, a spus Trufin.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *