Apă furnizată cu restricții în județul Botoșani. Nova Apaserv face apel la toţi utilizatorii să raţionalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte

Din cauza avariilor produse în perioada anterioară, a consumului de apă în creștere urmare a lipsei precipitațiilor, dar și a capacității limitate a conductelor de transport a apei, pentru refacerea rezervei de apă din rezervoarele de înmagazinare de la Dealu Mare, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani este nevoită să restricționeze în continuare furnizarea apei în municipiul Dorohoi și în comunele Broscăuți, Șendriceni.

Restabilirea unui nivel al apei corespunzător în rezervoarele de înmagazinare este absolut necesară pentru a asigura furnizarea apei în toate zonele municipiului Dorohoi.

Ca urmare, vă informăm că în municipiul Dorohoi programul de furnizare a apei va fi în data de 25.05.2024  în intervalul orar 15:00-21:00, iar duminică 26.05.2024 în intervalul orar 12:00-21:00.

În comunele Broscăuți și Șendriceni furnizarea apei va fi reluată duminică 26.05.2024 între orele 15:00-21:00.

S.C. NOVA APASERV S.A. face apel la toţi utilizatorii să raţionalizeze consumurile de apă numai pentru nevoile stricte, pentru a da posibilitatea tuturor abonaţilor noştri să beneficieze de serviciile de alimentare cu apă.

Sursa: Comunicat NovaApaserv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *