Bogdan Andone dezvăluie marele secret după ce a salvat-o pe FC Botoșani de la retrogradare când nimeni nu mai credea că e posibil. Modalitate inedită de a-și detensiona jucătorii

FC Botoșani a răpus-o pe CS Mioveni, scor 2-0 la general, în cadrul barajului de menținere/promovare în Superliga. După meci, Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, a dezvăluit cum a reușit să își salveze echipa de la retrogradare.

După ce a salvat-o pe FC Botoșani de la retrogradare, Bogdan Andone, antrenorul moldovenilor, i-a mulțumit lui Dumnezeu și a ținut să își felicite jucătorii. După egalul cu Hermannstadt, scor 1-1, Andone și-a răsfățat fotbaliștii cu mici, bere și eclere pentru a-i face să se gândească mai puțin la situația din clasament. În mod surprinzător, se pare că tactica antrenorului de la Botoșani chiar a funcționat și a reușit să își detensioneze fotbaliștii.

Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, ne-a dat putere de muncă, credință, au fost momente grele. Vreau să le mulțumesc băieților pentru modul în care au jucat, au abordat fiecare joc. Era greu de crezut, merită felicitați băieții pentru modul în care au abordat fiecare joc. Sunt mândru și sunt foarte fericit pentru ei. (n.r. despre Filip și Miron) Jucători care au venit într-un moment extrem de dificil, astăzi le-am reamintit ce le-am spus la prima discuție. Eu am crezut tot timpul 100%. Nu a fost niciun moment de îndoială că nu vom reuși să salvăm această echipă.

Secretul e simplu. La prima discuție pe care am avut-o cu echipa le-am spus foarte simplu și clar: muncă, disciplină, să dăm totul la fiecare antrenament, la fiecare meci.

Facem mese împreună, stăm la o bere, dar pe teren trebuie să dăm 100%. N-am vrut să dezvolt acest subiect, a fost o inspirație de moment, veneam după meciul de la Sibiu, când am fost egalați pe final, și la două zile jucam cu Dinamo. Era atmosfera sumbră, jucătorii erau terminați.

Am vrut să găsesc o cale să-i fac să înțeleagă că viața continuă. După antrenament, am fugit repede la cofetărie, am luat o tavă de 80 de eclere, apoi, a doua zi, 150 de mici, două tăvi de cartofi prăjiți și o bere de fiecare. A fost surpriză, nu știa nimeni, s-a destins atmosfera și am bătut Dinamo”, a declarat Bogdan Andone.

”(n.r. secretul din spatele salvării de la retrogradare) Mici cu muștar și pâine, mai un mic, mai o bere, știți că trebuia să vă zică și el secretul, așa rămăsese, dar ăsta a fost secretul ultimelor etape”, a spus Eduard Florescu după meci, potrivit ProSport

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

One thought on “Bogdan Andone dezvăluie marele secret după ce a salvat-o pe FC Botoșani de la retrogradare când nimeni nu mai credea că e posibil. Modalitate inedită de a-și detensiona jucătorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *