Valeriu Iftime, după ce FC Botoșani s-a salvat de la retrogradare: „Am demonstrat că ambiția și munca, chiar și atunci când nimeni nu mai crede, pot deveni cele mai puternice arme!”

Președintele FC Botoșani, Valeriu Iftime, a transmis un mesaj după ce FC Botoșani s-a salvat de la retrogradare. Echipa antrenată de Bogdan Andone s-a impus, vineri seară, în fața CS Mioveni, 1-0, în returul barajului. Golul a fost marcat de Mailat în minutul 74.

„Ce imensă BUCURIE pentru Botoșani și pentru noi toți! FC Botoșani rămâne în Liga 1! Bravo, băieți! Bravo, Bogdan, și felicitări minunatului staff tehnic! Nu a fost ușor, dar energia voastră a arătat că se poate. Am demonstrat că ambiția și munca, chiar și atunci când nimeni nu mai crede, pot deveni cele mai puternice arme! În această seară ați adus zâmbete în multe case din Botoșani și în inimile noastre, ale tuturor celor care iubim fotbalul. Ne dorim să rămânem pe buzele tuturor românilor care iubesc sportul și urmăresc cu pasiune fiecare meci. Mândru de voi! Avem un nou drum de pavat de acum, care sperăm că va fi, cu ajutorul Domnului, doar spre succes!”, a spus Iftime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *