FOTO O importantă stradă din municipiul Botoșani intră în reabilitare. Vor fi restricții de circulație

Luni, 27 mai, începând cu ora 19.00, una din cele mai intens circulate artere din oraș, strada Marchian, va avea restricții de circulație pe fondul lucrărilor de reabilitare.

Intervențiile vor demara pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu Bulevardul Mihai Eminescu și strada Cuza Vodă și vor continua până la intersecția cu Calea Națională.

Vor fi efectuate lucrări de frezare și asfaltare, în termen de 6 zile lucrătoare. Pentru a diminua aglomerația din trafic și pentru a respecta termenul impus, se va interveni și pe timpul nopții, doar dacă va fi necesar.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm șoferii să circule pe rute alternative și să nu mai parcheze autoturismele pe strada Marchian. Vă mulțumim pentru înțelegere„, este mesajul primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “FOTO O importantă stradă din municipiul Botoșani intră în reabilitare. Vor fi restricții de circulație

  1. tipic inainte de alegeri ce se face va rezisata 1-2 ani maxim calitate de doi lei!
    iar peste 4 ani vom asfalata tot in bataie de joc! cand se vor duce la puscarie hotii ca fac NU fac caliate ?? FLUTUR in cei 12 ani de primar astupa gropile si nu facea nimic isi batea joc de noi ! acum iar vine ?? ruisine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *