FOTO Intervenție cu aproximativ 100 de forțe de ordine la Botoșani. Exercițiu tactic pentru prinderea unor răufăcători și evacuarea răniților

Un exercițiu tactic s-a desfășurat la Botoșani, cu participarea structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unităților de poliție de pe flancul nord estic al României și din Republica Moldova.

Aproximativ 100 de forțe de ordine s-au antrenat împreună, la Botoșani, în cadrul stagiului de pregătire „Blue Guardians”, organizat la inițiativa I.P.J BOTOȘANI în colaborare cu I.P.J Suceava.

Exercițiul tactic a fost organizat cu prilejul încherii stagiului de antrenament desfășurat în sistem integrat de structurile de intervenție și acțiuni speciale ale unităților de poliție de pe flancul nord estic al României si ale Republicii Moldova.

A durat aproximativ patru ore și a cuprins două etape, prima etapă consta în intervenția asupra unui obiectiv în teren ostil și evacuarea răniților din câmpul de luptă. Ulterior, forțele de intervenție și acțiuni speciale și-au continuat activitatea prin desfășurarea de proceduri speciale, conform scenariului stabilit.

Locul de întâlnire a fost intrarea în Tabăra de Air Soft „Codrii de Aramă” Agafton.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *