Doina Federovici: „Candidatul PNL la Consiliul Județean m-a jignit public, deși măcar din respect față de o femeie, ar fi trebuit să aibă o altă conduită”

„După ce m-a jignit ieri, domnul Iftime recidivează spunând că fugim de dezbatere. Ce dezbatere? Nu a propus nicio dezbatere. A propus un scandal. M-a jignit public, deși măcar din respect față de o femeie, ar fi trebuit să aibă o altă conduită. Eu am spus că nu ne amestecăm în scandaluri. Când PSD i-a propus ca pe lângă mândria de a fi moldovean să vină și cu soluții pentru botoșăneni, a spus că alegătorii din Primăverii nu sunt în stare să înțeleagă o strategie de dezvoltare.

Dânsul m-a jignit pentru că am spus că Lucian Trufin, candidatul PSD pentru conducerea Consiliului Județean Botoșani este singurul care are experiență administrativă, ceea ce este adevărat. Am spus că județul nu își permite începători în administrație pentru că avem multe proiecte în derulare cu bani europeni și dacă nu ținem ritmul, acele fonduri europene se pot pierde și e păcat pentru că am muncit mult să le aduc în Botoșani. Eu nu l-am jignit pe domnul Iftime. Sunt convinsă că se pricepe foarte bine la afaceri, dar adevărul e că dânsul nu are nicio zi de activitate în administrație. Acesta e un adevăr.

Lucian Trufin are experiență. E un adevăr care poate fi probat. Lucian Trufin propune județului modele administrative de succes pe care le-a realizat în calitate de primar sau pe care le-a promovat ca senator. De exemplu, „Școala de meserii” de la Vlăsinești, realizată cu fonduri europene, nu e o poveste, ci un succes real, care poate fi multiplicat și la Dorohoi, și la Darabani, și la Bucecea și în alte zone ale județului nostru. Noi de la începutul campaniei vorbim de astfel de soluții. Și am spus că facem campanie pozitivă. Nu cu invective, nu cu jigniri. Așadar noi vom vorbi despre soluții. Îi lăsăm pe ceilalți cu jignirile și cu scandalurile”, a declarat Doina Federovici.

Pe TRUFINLUCIAN.RO puteți găsi detalii despre soluțiile lui Lucian Trufin pentru județul Botoșani.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

One thought on “Doina Federovici: „Candidatul PNL la Consiliul Județean m-a jignit public, deși măcar din respect față de o femeie, ar fi trebuit să aibă o altă conduită”

  1. Nu te-a jignit nimeni cu absolut nimic. Ai invocat ceva care nu este adevarat ca sa deturnezi discutia principala si sa creada lumea ca esti victima. Iar daca luam cuvintele tale, o femeie care si-a batut joc de toti oamenii care au ajutat-o, elimimandu-i unul cate unul, apoi inconjurandu-te de semianalfabeti ca tine, fini, cumetri punand stapanire pe intreg judetul, care este in vizorul DNA-ului in dosarul spagilor de la S.J.U. Botosani, pe care cerebelul in afara de a face poze precum copii, altceva nu stie nimic. Inclusiv Anca Alexandrescu ti-a spus clar ca nu ai ce cauta in aceasta functie, dupa cateva minute de conversatie in care tu repetai fraze care erau citite pe de-a rostul. Este o rusine pentru acest judet care a dat atatea genii. RUSINE !!! Ciolacu ai grija pe cine pui interminar, ca toti apropiatii ei au facultatile facute dupa 40 de ani la x si 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *