FOTO Incendiu, azi dimineață, într-o localitate din Botoșani. O femeie a fugit din calea flăcărilor și a chemat pompierii

Un incendiu violent a izbucnit, vineri dimineață, într-o gospodărie din localitatea Dimăcheni. Acoperișul casei și bunurile dintr-o cameră au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul, proprietara era în casă. A reușit să iasă afară și a sunat după ajutor, la pompieri.

Au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Aceștia au constatat faptul că ardeau violent acoperișul casei, dar și bunurile din bucătărie. Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă la întreaga construcție.

Totodată, au înlăturat pericolul de explozie, din interior fiind scoase două butelii.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, trei uși din lemn, trei geamuri din lemn, bunurile și mobilierul din bucătărie. Au fost protejate de foc bunurile din cinci camere și un depozit de furaje.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *