VIDEO O femeie din Botoșani impresionează la târgurile din Londra cu jumările făcute ca acasă. „Eu sunt baza, eu coordonez totul”

O femeie din Botoșani, care locuiește de ani buni la Londra, impresionează la târgurile  de produse tradiționale cu jumările făcute ca acasă, în Moldova. Mihaela Ursu se laudă cu cele mai bune jumări din Londra, făcute la foc încet, amestecate cu linguroi de lemn.

Ea este proprietara cofetariei Mihaela Bakery din Hounslow, Vestul Londrei, dar si unul dintre cei mai indragiti comercianti pe care ii intalniti pe la targurile romanesti din Anglia. Botoșăneanca face pregatiri pentru targul care va avea loc duminica in Plymouth, unde va merge cu o gramada de bunatati traditionale.

Andrei Blemovici, originar din satul Domnisoara, judetul Suceava, este ajutor de nadejde acasa la Mihaela, in Vestul Londrei.

„Domnul Blemovici e omul bun la toate, il ajuta pe sotul meu cu orice avem nevoie, incarca, descarca, face focul… Stie sa faca si mancare buna, dar cand sunt eu in preajma el face dupa cum spun eu. Eu sunt baza, eu coordonez totul”, a spus Mihaela Ursu pentru Anuntul UK.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *