FOTO & VIDEO Percheziții cu polițiștii din Botoșani la traficanți de droguri. 23 de persoane ridicate pentru audieri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, joi, într-o cauză penală, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada 2023 – 2024, mai multe persoane cercetate, din municipiul Vatra Dornei, județul Suceava, ar fi procurat droguri de risc și de mare risc, din județele Bistrița-Năsăud și Cluj, pe care le-ar fi comercializat ulterior, în municipiu.

De asemenea, s-a stabilit faptul că aceștia ar fi deținut și comercializat în mod repetat canabis, 2-MMC, 3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, pe parcursul investigațiilor fiind documentate 17 asemenea tranzacții.

În cursul zilei de 23 mai 2024, sunt puse în aplicare 18 mandate de percheziție domiciliară, în județele Suceava (13), Bistrița – Năsăud (4) și Neamț (1) și 23 mandate de aducere.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea se realizează cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani, Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, Poliția municipiului Vatra Dornei, Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, precum și al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi „Bogdan Vodă” Suceava și Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *