„Bătaie” pentru trei posturi scoase la concurs de Ambulanţa Botoşani

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani a scos la concurs trei posturi de asistent medical, unul dintre ele pe perioadă nedeterminată la substaţia din Ripicieni, iar două pe perioadă determinată. Concursurile vor avea loc în perioada 27- 29 mai.

La concursul pentru un post contractual vacant de asistent medical generalist cu studii postliceale sanitare debutant pentru substatia de la Ripiceni au fost 11 candidați înscriși, toţi dintre aceştia fiind admişi în urma selecţiei dosarelor.

În acelaşi timp. la concursul pentru un post contractual temporar vacant pentru 8 luni de asistent medical generalist cu studii postliceale sanitare debutant au fost cinci candidaţi înscrişi, iar dintre aceştia doar trei au fost admişi.

Cel de-al treilea concurs  este pentru un post temporar de asistent medical generalist pentru o perioadă de şase luni. Au fost depuse trei dosare, toate admise.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Învățătoarea din Botoșani, care iese din tipare. A pregătit o oală întreagă cu sarmale pentru elevii săi după un mesaj care i-a ajuns la suflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *