Dificultăți în stabilirea vinovăției în cazul accidentului mortal de la Bucecea în urma căruia un motociclist de 40 de ani

Anchetatorii au dificultăți în stabilirea vinovăției în cazul gravului accident produs sâmbătă în centrul orașului Bucecea, în urma căruia un bărbat de 40 de ani a decedat. Din acest motiv, Poliția Rutieră a solicitat realizarea unei expertize tehnice, în urma căreia specialiștii se vor pronunța cu privire la persoana vinovată de producerea tragediei.

Experții din Iași ai Ministerului de Interne urmează să stabilească, printre altele, viteza de deplasare a motocicletei pe care se afla Lucian Butnărașu bărbatul care s-a stins din viață în urma traumatismelor suferite ca urmare a impactului cu un autoturism.

Până ce rezultatul acestei expertize nu va fi transmis, anchetatorii, fie polițiști, fie procurori, nu se vor putea pronunța în privința vinovăției, ancheta derulându-se sub aspectul săvârșiriii infracțiunii de ucidere din culpă.

El este bărbatul mort în accidentul de la Bucecea

Botoșăneanul rănit în accidentul de motocicletă de sâmbătă după amiază de la Bucecea a murit la spital. Bărbatul are 40 de ani și se numește Lucian Butnărașu și este din orașul Bucecea.

Sâmbătă după amiază, acesta a intrat cu motocicleta într-un autoturism care tocmai vira la stânga pe o stradă din centrul orașului Bucecea. Impactul a fost extrem de violent, iar motociclistul a suferit multiple traumatisme. El a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati, iar de acolo a fost transferat în sala de operație.

În apropiere de miezul nopții de sâmbătă spre duminică, Lucian Butnărașu s-a stins din viață.

Potrivit unor apropiați ai acestuia, botoșăneanul s-ar fi întors de curând din Londra, acolo unde muncea de mai mulți ani.

Știrea inițială

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, după amiază, în județul Botoșani. Un motociclist a fost rănit după impactul cu o mașină Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Bucecea.

Potrivit primelor informații, motociclistul are 40 de ani și ar fi intrat în depășirea unui autoturism care ar fi încercat să vireze la stânga de pe drumul național care tranzitează orașul Bucecea.

Impactul a fost atât de violent că motociclistul a rămas inconștient pe carosabil. Botoșăneanul a fost resuscitat, iar apoi a fost preluat de cadrele medicale pentru a fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

 Urmareste-ne pe Google News

Erou fără stea pe gânduri! Un elev al Școlii de subofițeri de jandarmi i-a acordat primul ajutor motociclistului rănit la Bucecea

Un elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni a devenit erou, după ce a intervenit pentru a acorda primul- ajutor bărbatului de 40 de ani rănit grav în accidentul de motocicletă din centrul orașului Bucecea.

Iulian Irimia a fost sunat de mama sa, care i-a transmis că în centrul localității Bucecea s-a produs un accident rutier grav. Aflat alături de sora sa, Iulian s-a îndreptat imediat spre locul accidentului, acolo unde a asigurat primele îngrijiri pentru motociclistul grav rănit după impactul acestuia cu un autoturism. 

„Atat eu cat si sora mea Irimia Georgiana, ne-am mobilizat, am ajuns la fata accidentului in cel mai scurt timp. Am constatat ca a fost un accident intre un autovehicul marca Audi si o motocicletă, victima era intinsa pe sosea cu fata in jos cu casca de protectie si echipament de protectie, pacient comatoz, care nu raspunde la stimul dureros si verbal, am intervenit pentru acordarea primului ajutor până la sosirea echipajului TIM SMURD, cooperand cu acestia prin apel 112”, a mărturisit Iulian Irimia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *