Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, s-a pus pe distracție în toiul nopții, spre disperarea vecinilor. Cheful l-a costat scump

Un tânăr de 18 ani, din Botoșani, s-a pus pe distracție în toiul nopții, spre disperarea vecinilor din bloc. Supărați că nu pot dormi din cauza muzicii la volum maxim ce se auzea din apartamentul tânărului, aceștia au cerut ajutorul polițiștilor locali.

Astfel, pe 18 mai, în jurul orei 02:38, ca urmare a unei sesizări telefonice cu privire la fapte de tulburare a liniștii publice, patrula poliției locale s-a deplasat pe str. Ștefan Luchian nr. 24. Aici polițiștii au constatat că dintr-un apartament se aude muzică la un volum ridicat, dar și gălăgie.

„Polițiștii locali au procedat la legitimarea numitului A.M.V. în vârstă de 18 ani și au dispus sancționarea contravențională cu amendă în cuantum de 700 lei”, precizează Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un botoșănean și-a chemat câțiva prieteni și a încins un grătar chiar în fața blocului. Abia sfârâiau micii când poliția le-a spart picnicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *