FOTO O persoană a fost rănită în urma accidentului de pe strada Petru Rareş

O persoană a fost rănită în urma accidentului rutier produs, luni, pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani. În accident au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre ele s-a răsturnat.

femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost preluată de echipajul medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ.

Ştirea iniţială

Un accident a avut loc luni într-o intersecție din municipiul Botoșani. Două mașini s-au ciocnit violent după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate.

Incidentul s-a produs pe strada Petru Rareș, unde un Mercedes și un autoturism Dacia s-au izbit, iar Dacia s-a răsturnat pe partea carosabila. Circulația a fost blocată pe strada Petru Rareș, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Cert este că, din primele informații, accidentul a avut loc după ce unul dintre șoferi a intrat în intersecție fără să acorde prioritate. Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar cu pagube materiale importante.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Accident într-o intersecție din Botoșani. Două mașini s-au izbit violent, apoi una s-a răsturnat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *